dag 2 Belgische Ardennen
17 september 2024 - Rotterdam, Nederland
Goedendag lieve familie, vrienden en kennissen,
Na enig dubben ga ik ga toch maar weer een reisverslag maken.
Na een druk jaar, geen plan en op de valreep nog getroffen door een longontsteking hebben we afgelopen zaterdag gekeken waar de weersberichten het meest gunstig waren de komende weken en toen gekozen om richting Frankrijk te gaan.
Afgelopen zaterdag en zondag met hangen en wurgen toch gezongen met mijn leuke koor voor ons 15 jarig jubileum ( dat was geweldig en kreeg ik wel weer wat energie van.) en maandagochtend de auto nog even naar de garage voor de APK, zijn we eind van de ochtend vertrokken naar de Belgische Ardennen. Hier hebben we nu 1 nachtje gestaan en gaan morgenochtend richting de Vogezen. Gisteren lagen we heel vroeg al op bed, vanmorgen rustig aan gedaan. Eind van de ochtend wilden we een wandeling maken richting de Lesse. Dit was een wandeling van ongeveer 5 a 6 km heen en terug. Helaas ben ik na 1,5 km. afgehaakt. Geen lucht genoeg. hakt er toch in. Nou ja elke dag een beetje beter hopen we maar.
Vanmiddag met de auto een tochtje gemaakt en daar de Lesse bekeken. We kwamen nog langs een terrein van de Esa, veel schotels enz. Mooie tocht. Nog even een paar boodschapjes gedaan en de auto weer volgetankt. Lekker goedkoop hier in vergelijking met Nederland. 1,47.
Tot morgen

Geniet van jullie vakantie.
Ik zit nu in de bus richting hotel in Granada.
Veel plezier daar
Gaan jullie er dan maar dubbel van genieten!!!!!
Heel veel plezier
Gelukkig waren jullie zo opgeknapt dat jullie toch op pad konden. Nu genieten van de Ardennen of Frankrijk op jullie tempo. Mooie omgeving hoor. Veel plezier