Dag 3: Naar Sedona
9 augustus 2015 - Sedona, Arizona, Verenigde Staten
Gisteravond nog heerlijk gegeten bij Dennys. Heerlijke hamburgers. Vanmorgen was Monique al weer vroeg wakker. Larissa heeft dankzij een melatonine door ons gesnurk heen geslapen. Valt ook niet mee met zijn vieren op éen kamer. Na een keurig ontbijtje in het hotel de auto weer volgetankt en op weg naar Sedona. Wederom een prachtige route door woestijn gebied met veel cactussen en rotsen. Onderweg nog even een paar ingrediënten gehaald voor de lunch en deze genuttigd buiten op een bankje in de schaduw. Naarmate we dichterbij Sedona kwamen werd het groener, en ja hoor daar in de verte zagen we de eerste karakteristieke rode rotsen en bergen. Schitterend landschap. Alle huizen en paden zijn in dezelfde kleuren gebouwd. Rond 15:00 waren we in ons hotel. Erg vriendelijke mensen hier. Service staat hoog in het vaandel. Mooie hotelkamer met terras en prachtig uitzicht naar de bergen. Even lekker bijkomen met een drankje. Toen een duik in ditmaal een koel zwembad.Ondertussen ging het betrekken en hoorde we het onweren. Toch er maar uit gegaan De kinderen gingen nog even sporten en wij eens even uitgezocht wat we morgen kunnen gaan doen. Jeep toer of paardrijden? Het gaat een jeeptour worden. We hebben ondanks de bewolking op een uitkijkpunt nog mooie foto's kunnen maken. Nu zitten we nog even buiten van de wat koelere lucht te genieten. Tot morgen!
Leo:9 augustus 2015Hallo mooie fotoos van de red rock staat. En van de hamburger. Mooie dag vandaag met de jeep.
Leo:9 augustus 2015Nog een tip voor vandaag je zit vlakbij de route66.
Dieuwke:9 augustus 2015Jammer. ik had jullie graag op een paard zien zitten. veel plezier met jullie tour.